La mulți ani!

10487549_774489185932029_6523015958736174978_n

 

 

Mulțumesc tuturor pentru felicitările scrise cu multă dragoste, primite prin postă, pentru gândurile frumoase scrise pe e-mail, blog sau facebook, pentru tot ce așezați luminos în sufletul meu, pentru că V-am întâlnit pe Cale alături de Hristos și mai presus de toate că nu mă uitați în rugăciunile voastre!

Vă doresc un an nou rodnic alături de Doamne și de cei dragi, cu cel puțin 2015 motive de bucurie!

Vă îmbrățișez cu drag și prețuire!

 

Cu rugăciune și binecuvântare,

Hrisostom Filipescu

 

15 păreri la “La mulți ani!

  1. „Ne-am nascut din iubire ca sa iubim” Va iubim si va apreciem parinte drag,La multi si frumosi ani si va rugam sa mergeti in continuare cu noi alaturi pe cale cu multa ratiune si simtire ptr.a ne umple sufletele de bucurii duhovnicesti.

    Apreciază

    • Multumim, Parinte Hrisostom ! Fie ca Domnul Iisus Hristos, Dumnezeul nostru sa ne intareasca in dragostea pentru El si pentru toata creatia Sa si sa ne ajute pe toti a merge bucurosi pe CALEA ADEVAR-ului si a VIETII ! Amin.

      Apreciază

      • IPS Bartolomeu Anania ( pe care il ador )spunea : ,, Ma intereseaza o singura imagine, aceea pe care o voi avea in cer, in Imparatia lui Dumnezeu. Sa fiu inauntru, langa poarta, langa gard dar nu afara, ci inauntru.” Ce poate fi mai sublim decat un asemenea gand care-ti lumineaza si-ti calauzeste viata vremelnica, determinandu-te sa-ti pregatesti sufletul, sa-l desavarsesti pentru adevarata viata, cea vesnica?
        Parinte Hrisostom, sunteti un inger pe pamant si cu siguranta ve-ti fi si in cer !
        La multi si binecuvantati ani ! Va imbratisez cu toata dragostea !
        P.S. Chiar daca sunt la o distanta de 500 km. promit ca anul acesta ne vom intalni. Astept cu nerabdare sa va cunosc!

        Apreciat de 2 persoane

  2. La multi ani Parinte Hrisostom. Va multumim din suflet pentru toata dragostea pe care cu mult drag ne-o daruiti. Va multumim pentru lumina pe care ne-o transmiteti. Multumim si dam slava Bunului Dumnezeu pentru toti oamenii pe care i-a trimis sa ne lumineze calea spre mantuire. Doamne ajuta! Amin!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Sarutmana, parinte!  Multumesc eu pentru faptul ca, desi nu am trimis nici un fel de mesaj de La Multi Ani sau de multumire… ma aflu printre destinatarii acestui frumos e-mail de multumire.   Sunt si eu, un graunte mic…, o farama de tina ce ma bucur, din cand in cand de cuvintele ziditoare de duh pe care le postati. Pentru toate acestea si pentru simplul fapt ca, intr-un fel, ma aflu si eu printre nenumaratele celule ale OM-ului intreg, pentru care dumneavoastra va rugati zi de zi… pentru toate, iata, cu intarziere, va multumesc!  Dumnezeu sa va intoarca inmiit bunatatea pe care ne-o trimiteti, tuturor! Doamne ajuta!  Cu deosebit respect, Irina-Elena, o farama mica de om, pacatos…

    Apreciat de 1 persoană

  4. Mulțumesc Bunului Dumnezeu , Fecioarei Maria si Domnului Iisus Hristos pentru bucuria care mi au dato de a vă descoperi. Sunt din Davideni. Com Tibucani. dar de mulți ani sunt în Italia. Cât de mult ne ajută frumoasele gânduri pe care le scrieți. Suntem flamanzi și însetați de cuvântul Tatălui nostru Ceresc. Sunteți unul din îngerii trimiși pe pământ ca sa ne arătați cât de mare și de preț este iubire lui Dumnezeu pentru noi fii luii. Un an binecuvântat cu multă sănătate va doresc din tot sufletul.

    Apreciază

  5. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru cuvantul, samanta, asta buna pe care ne-o saditi in suflete. Sunteti binecuvantat, sunteti lumina din intuneric, sunteti speranta, credinta si dragostea de care avem atata nevoie fiecare. Cum nimic nu este intamplator, sunt absolut fericita ca v-am descoperit. Cine cauta gaseste, cine bate i se deschide. Va doresc multi ani fericiti, multa inspiratie si devotament crestin. Ma plec in fata talentului ce-l aveti, de a asterne cuvantul si de a ne picura in suflete bucuria de a fi si de a trai. Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze.

    Apreciază

  6. „Sa ai parte de un drum bun si sa nu obosesti niciodata,sa cauti (sa te rogi si pentru noi). Sa nu respingi nicodata un om pentru greselile lui si nici sa indumnezeiesti pe cineva pentru calitatile lui”
    Sfantul Parinte Paisie Aghioritul – recent canonizat!

    Apreciază

  7. Parinte, pentru gandurile frumoase, ziditoare de suflet, mangaiere pentru inima, noi care traim ,,printre straini,, e o alinare placuta , sa va citim publicatiile, poeziile, cuvintele frumoase….Va multumim….pentru binecuvantari, rugaciuni, multumim ca sunteti un exemplu viu…de bunatate si bucurie….pentru noi toti…Amin…

    Apreciază

Lasă un comentariu