Să vedem încotro aleargă cerneala…

12015375_868815986541091_1029167111_o

 

„Oamenii promit lucruri pe care nu le vor înfăptui niciodată. Și ei știu asta, dar se mint mult prea frumos. Fac legăminte, încheie contracte, dar dragostea și încrederea au dispărut. Cuvântul nu mai e cuvânt. E golit de duh și are nevoie de ștampilă. Amândoi aveau privirea în jos și nu mai îndrăzneau să se caute. El purta în spate o rană, ea mai multe. Și frica îi paraliza. Când alegem o cale, celelalte dispar în noaptea întunecată a sufletului…

-Și te voi săruta pentru fiecare zi în care nu am putut să o fac. Lasă lumea să creadă că ești slab iar apoi fă-le o surpriză.
-Și dintr-o dată știu, cu cea mai mare claritate și certitudine, că a fi cu tine merită orice sacrificiu din lume.
-Ce faci toată ziua?
-Te iubesc.
– Te voi mai vedea?
– Când te vei privi în oglindă…

…Vine un moment în viață când se trage linie și se plătește un preț: pentru muncă, pentru iubire, pentru neiertări, pentru răutăți, pentru gândurile toxice, pentru… Călătoria vieții poate începe cu adevărat în orice clipă. Într-o secundă viața se schimbă. Și nu întotdeauna ce dăm mai departe putem păstra pentru noi… ”

(frânturi dintr-un roman viitor la care am început să lucrez…)

6 păreri la “Să vedem încotro aleargă cerneala…

  1. „…incotro alearga cerneala ” ? Paradoxal, cerneala curge in sus si de-acolo picura minunate slove divine pe care le aseaza in randuri, si file … Binecuvantat fie Dumnezeul nostru pentru darurile Sfintiei Voastre !

    Apreciat de 1 persoană

  2. V-am descoperit azi, ca pe o binecuvantare in cautarea „dumului spre Acasa” (cum atat de frumos chiar dumneavoastra o spuneti)… Scrieti minunat.. din suflet, pentru suflet! Sa va dea Dumnezeu sanatate, viata lunga si niciodata sa nu va lase fara de „cerneala”!

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s