Astăzi lumea este un colind de bucurie

1000979_941045915943021_377820209846165679_n

 

Avem nevoie de bucurie sfântă ca de pâinea cea de toate zilele.

Luați-vă copiii de mână, îmbrățișați-i, ascultați-le glasul, mângâiați-i!

Priviți-vă copiii mai des, ei sunt un izvor de putere, bucurie și binecuvântare!

O îmbrățișare poate opri o mie de lacrimi…

Cu dragoste,

Hrisostom

Anunțuri

9 păreri la “Astăzi lumea este un colind de bucurie

 1. Buna dimineata, …minunat sa putem impartasi bucuria, cu suflete luminoase, este un privilegiu si onoare pentru mine, sa va simt …aproape de mine, chiar daca intre noi sunt….3000 kM. ..Bunul Dumnezeu…a facut sa fie posibila intalnirea mea ..cu suflete minunate, chiar si ,,virtual,,, va simt mereu prezenta, ..si va multumesc ca existati…..Noi , frati intru credinta , si-n simtire, facem ca timpul sa se scurga, intr-un ritm placut..plin de harul duhului sfant , care se revarsa peste fiecare…dintre noi…Multumesc , pentru binecuvantarile primite, pentru rugaciunile, rostite, care ,,lucreaza,, ..zilnic in inimile noastre….AMIN…

  Apreciază

 2. Am citit cartile dvs, si am citit pe nerasuflate toate articolele din blog. Multumesc pentru ceea ce transmiteti, multumesc pentru ceea ce am (re)invatat citind si scriind in notebook-ul meu pasaje care mi-au placut. Si mi-au placut multe. Multumesc pentru incurajari, pentru sfaturi, pentru invataminte. Dar mai ales multumesc pentru Iubire si Rugaciune. Sarbatori cu bine si La Multi Ani sanatosi, om frumos si destept!

  Apreciază

 3. Multumim Doamne ca ne-ai trezit si azi, ….Avem nevoie de bucurie, ca de painea cea de toate zilele….O zi minunata, Epifania DOMNULUI, ZI BINECUVANTATA, cand toti crestinii sunt parca mai buni, patrunsi de miracolul acestei sfinte sarbatori, cand are loc Aratatea Sfintei Treimi, in lume…..Sa petrecem cu bucurie , pace si credinta, aceste momente importante cand ,,Duhul, in chip de porumbel…S-a aratat noua,,….Sa daruim din prea plinul inimii noastre, bucuria, iubirea, pentru toti crestinii de pretutindeni….Din iubire, Cu iubire, Pentru iubire…….AMIN….

  Apreciază

 4. Multumim lui Dumnezeu ca ne-a mai dat o zi , in care sa ne bucuram …cu totii…de marea sarbatoare a Inaintemergatorului Ioan Botezatorul, ….Harul si binecuvantarile, Duhului Sfant …sa se pogoare , peste noi ..toti….Din iubire, Cu iubire, Pentru iubire……Amin….

  Apreciază

 5. Multumim Doamne , pentru ca ne-ai trezit si azi, …Multumim Parinte, pentru rugaciuni si binecuvantarile primite…Azi traim cu pace si bucurie-n suflet , o zi binecuvantata, de intalnire cu Dumnezeu, in Casa primitoare pentru toti cei care…vor sa gaseasca linistea si iubirea divina…in Sfanta Liturghie, slujba….care ne uneste pe toti, sa primim cu vrednicie, Trupul si Sangele Domnului IISUS …intru curatirea si sfintenia sufletului……Din iubire, Cu iubire, Pentru iubire……Amin..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s