Iartă! Iartă-te!

papadie-viata-vie-1280x800

Oricât de bun ai fi, oamenii tot îți vor căuta defecte. Iar atunci când nu vor găsi, le vor născoci. Întotdeauna vei deranja pe cineva, vei trezi o rană veche și vei atinge o coardă sensibilă. Pentru că unele persoane nu suportă să vadă un suflet mai bun ca al lor….

Totuși, fiecare om pe care îl ierți vindecă o parte din tine! Iertarea este medicamentul sufletului…Când sufletul ne doare, şi trupul ajunge să sufere. Iertarea nu este o atitudine bruscă, rapidă. Iertarea este o călătorie profundă, un process complex, un travaliu care durează… Puterea sfântă de a ierta este o putere dumnezeiască, căci El în nemărginita Sa iubire este cel dintâi care iartă, iartă și necontenit iartă… Iertarea zguduie ființa omului. Când cineva se așteaptă la pedeapsă și primește iertare, face ca să se umple cerul de sfinți.

Alegi să experimentezi această putere vindecătoare?

Iartă! Iartă-te!

7 păreri la “Iartă! Iartă-te!

  1. Sărut mâna Părinte! Chiar lucrez așa cum ați scris… numai că uneori chiar dacă nu reacționez, obosesc și las doar tăcerea… să mai vorbească. Muțumesc nespus pentru cum Dumnezeu răspunde… și încă foarte rapid. Maica Domnului să vă ajute pururea cu Bucuria Ei Cea nestricată!

    Apreciază

  2. Multumim din suflet Parinte pentru cuvintele minunate ,am cumparat cartile dvs. si le-am facut cadou,in dorinta ca toti cei ce vor citi sa-si hraneasca sufletul.Dumnezeu sa va calauzeasca pasii si Duhul Sfant scrisul.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s