Comunicat

identity-thief-page-break-1

Prezența în spațiul public are o serie de avantaje, precum și nenumărate neplăceri. De cele bune știm cu toții. De neplăceri nu vorbim prea des… Însă e bine ca unele lucruri să fie limpezi și acum aș dori să menționez printre acestea „furtul” de identitate. Sună dur, de romane polițiste, aveți dreptate, dar e o realitate a lumii virtuale. Și jocul merge până la lumea reală. Persoane care se „prezintă” cu numele tău.

Am primit câteva mesaje private cu privire la anumite persoane dubioase care îmi folosesc fotografiile, datele de contact etc. Dacă întâlniți și voi astfel de situații legate de persoane, vă rog să îmi trimiteți mesaj privat și să-mi dați detalii. Acolo unde se impune putem solicita ajutorul autorităților.

Datele mele de contact sunt publice și dacă am de făcut un anunț sau solicit sprijinul pentru diferite cauze umanitare foarte serioase pentru care garantez, o fac public, fără așa-ziși delegați, colaboratori … Nu am șofer, și nici nu îmi rezolvă nimeni sarcinile administrative zilnice. Mulțumesc pentru înțelegere!

Nu vă lăsați păcăliți de impostori! Verificați mereu!

identity-theft

3 păreri la “Comunicat

  1. Chiar daca un creștin Va apreciază, înseamnă ca Dumnezeu a întors fata spre Dumneavoastră. Vin si rătăciții pe calea Mântuirii, pe rând, cu răbdare, după ce primesc „dușuri reci de la viața”. Deodată își aduc aminte de Sfânta Biserica, de Sfanta Cruce. Dumnezeu lucrează cu si prin oameni.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s