Buchet de gânduri – Fabian Popovici

44596994_1477224322411277_2966848539176468480_n

 

Vă recomand gândurile curate ale unui tânăr la început de drum! Și nu pentru interviul cu mine din carte, ci pentru condeiul lui inspirat.

Veți găsi în paginile acestei cărți un suflet cald, sincer și blând care își prețuiește bunicul cu a lui înțelepciune. Bunicul a devenit între timp „cetățean al Raiului”, iar nepotul îi păstrează memoria vie printr-o carte plină de cuvinte miezoase…

Gestul tău poate deveni un model pentru mulți tineri și îl încurajez, îl binecuvântez, îl sărut ca pe un prunc la sânul mamei.

Felicitări, Fabian Alexandru! Mă bucur pentru realizările tale! Felicitări soției tale pentru tot ce așează luminos în viața ta!  Bucurie!

***

În încheierea interviului pe care am avut onoarea să îl primesc din partea părintelui Hrisostom Filipescu, publicat în carte, sfatul dumnealui pentru dragii cititori este următorul:

„Du-te şi strânge în braţe un bătrân singur sau un copil orfan. Şi dacă faci asta sincer, cu căldură, să ştii că mă strângi și pe mine în brațe, căci mă regăsesc în aceşti necăjiţi ai vieţii; pe ei trebuie să-i avem tot timpul la piept! Bătrânii şi copiii – ceea ce am fost şi ceea ce vom deveni, trecutul şi viitorul, înţelepciunea şi gingăşia, echilibrul şi entuziasmul – pe acestea trebuie să le ocrotim, să le avem la inimă. Țineți aproape de biserică. Biserica este spital unde se vindecă răni, nu tribunal!”

–––––––––––––––
Detalii despre carte şi comenzi: http://popovicifabian.ro/shop-carte/

O părere la “Buchet de gânduri – Fabian Popovici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s