Iubiți credincioși și dragi prieteni,

Cu ajutorul lui Dumnezeu, după perioada de absență, am ajuns cu bine în țară. Sunt sănătos și în ascultare față de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Pentru o vreme mă voi întoarce în Mănăstirea Secu, mănăstirea mea de metanie și v-aș fi foarte recunoscător dacă mi-ați putea îngădui liniștea duhovnicească, specifică rânduielilor monahale.

Vă cer în mod public iertare pentru toate mesajele smintitoare apărute pe diferitele rețele de socializare. Acestea au fost cauzate de un episod neplăcut survenit pe fond de epuizare fizică și psihică, care a deteriorat temporar starea mea de sănătate. Din mila lui Dumnezeu lucrurile își vor relua făgașul firesc.

Să ne întâlnim în rugăciune, acolo unde sufletele noastre își vorbesc altfel! Să ne ajute Dumnezeu să avem cu toții un post cu mult folos duhovnicesc!

Cu rugăciune și binecuvântare,

Părintele Hrisostom Filipescu

Reclame

46 de păreri la “Iubiți credincioși și dragi prieteni,

 1. Vestea aceasta mi-a umplut sufletul de bucurie,multumim Lui Dumnezeu si maicii Domnului pentru intoarcera sfintiei Voastrā.Vā iubim pārinte,..Bine a-ti venit….rugati-vā si pentru mult pācātoasa Aurelia cu fiii Doamne ajutā! Inviato da Yahoo Mail su Android

  Apreciat de 2 persoane

 2. Bucurie ce-mi umple inima.
  „Intre dreptate şi fericire,tu ce alegi?”-m-ați intrebat cândva.
  In mod sigur pacea sufletului e o alegere pentru noi toți.
  Măicuța Domnului mereu să vă aibă in brațele sale mângâietoare!
  Mulțumim Domnului că sunteți.

  Apreciat de 3 persoane

 3. Sărut mâna,părinte!
  Slavă Domnului pentru toate!
  Suntem cei mai fericiți!
  Slavă și Măicuței Domnului pentru această bucurie pe care ne-a oferit-o nouă,femeilor,în această zi specială!
  Milostivul Dumnezeu să ne ajute pe toți și să aibă grijă de dumneavoastră,să vă revedem cât mai curând!!!Așa cum frumos ați afirmat:”sa ne vorbim în rugăciune”!Acolo sufletele își vorbesc atât de frumos și de sincer fiindcă nu le vede și nu le aude nimeni,doar Doamne le poate auzi!
  Vă mulțumim fiindcă ați revenit și pentru mesajul postat!E tihnă-n suflet acum…
  Cu aleasă prețuire!

  Apreciat de 4 persoane

 4. Slava Domnului!
  Multa sanatate si liniste sufleteasca!
  Pacea lui Dumnezeu, care covarseste mintea, sa va pazeasca inima si cugetul de orice tulburare si sa ridice ca pe un val de fum povara grijilor si a gandurilor…

  Apreciat de 2 persoane

 5. Bine ati revenit, părinte ! Ați fost, sunteți și veți fi în rugăciunile noastre ! Vă prețuim nemărginit și trebuie să înțelegem rugămintea dumneavoastră, dincolo de cuvinte ! Fiți binecuvântat, în pace și liniște duhovnicească !

  Apreciază

 6. Dumnezeu să vă ocrotească și să vă întărească!Va mulțumesc din suflet pentru tot!Pace si bucurie! Post binecuvântat! Cu plecăciune, Irina M.

  Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe Vin, mar. 8, 2019 la 22:00, Hrisostom Filipescu a scris: #yiv0509956533 a:hover {color:red;}#yiv0509956533 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv0509956533 a.yiv0509956533primaryactionlink:link, #yiv0509956533 a.yiv0509956533primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv0509956533 a.yiv0509956533primaryactionlink:hover, #yiv0509956533 a.yiv0509956533primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv0509956533 WordPress.com | Hrisostom Filipescu posted: „Cu ajutorul lui Dumnezeu, după perioada de absență, am ajuns cu bine în țară. Sunt sănătos și în ascultare față de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Pentru o vreme mă voi întoarce în Mănăstire” | |

  Apreciază

 7. Mă bucur că v-ați întors în Biserică. Când sufletele sunt lovite singurul care le poate face să lumineze din nou este bunul Dumnezeu.
  „Dă-mi Doamne aripi, ca să merg mai departe și să-mi duc balada până la sfârșit. Mă duc spre lumină cu dor de trăit. Cântă-ți liniștea și nu te grăbi!”

  Apreciat de 1 persoană

 8. Doamne, cata bucurie e in sufletul meu acum cand stiu ca sunteti bine….multumesc Domnului pentru asta si ma rog in continuare pentru sanatatea dv. Bine ati revenit, parinte!! Mila Domnuluì sa fie peste noi toti. Amin!

  Apreciat de 1 persoană

 9. Sarut-mana, Parinte! Ma bucur foarte mult sa aflu ca sunteti bine!Intr-adevar, au circulat fel de fel de informatii; – dar stim ca nimic nu se intampla fara voia Creatorului, si de aceea se cuvine de nimic sa nu ne smintim!Parinte drag, cred ca Domnul va dat darul de a scrie si de a vobi si cred ca se cuvine sa nu ingropati acesti talanti.  Noi cei care va apreciem, asteptam sa inmultiti talantii care noua ne sunt de mare folos. Cu multa bucurie si dragoste in Hristos, mai asteptam vesti! Constantin Samson

  Trimis din Yahoo Mail pe Android

  Apreciat de 1 persoană

 10. Indiferent care este motivul pentru care ați lipsit, Slava lui Dumnezeu ca sunteți bine! Ne bucuram nespus pentru aceasta veste! Pentru noi ați fost și rămâneți o binecuvântare de la Dumnezeu! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră, așa cum și dumneavoastră ne-ați bucurat și alinat sufletul prin minunatele cărți. Va iubim!!!

  Apreciază

 11. Slava Domnului!Fie ca Dumnezeu sa va lumineze calea sa va gasiti Pacea sufleteasca ,ca apoi sa ne ajutati sa o gasim si noi prin darul cu care ati fost inzestrat.Bucurii duhovnicesti !

  Apreciază

 12. Multumesc, Doamne, pentru rugaciunile-mi ascultate! Slava, Bunului Dumnezeu ca ati reusit sa depasiti cu bine si aceasta incercare! Cand dai tot ce ai mai bun in tine, te poti astepta s-apara oricand un miracol in viata ta, dar si a celorlalti.. Doamne sa va binecuvanteze, daruindu-va sanatate si tot ce-i de folos sufletului dumnevoastra pentru a raspandi mereu in jur bunatate, iubire si lumina! Post binecuvantat, Doamne ajuta!

  Apreciază

 13. De ce va cereti iertare, Parinte?
  Mesajale Dv. nu erau smintitoare, ci mai degraba dadeau nastere multor intrebari si certitudini.
  Eu spun sa nu va vindeti Libertatea, Parinte, de dragul Busericii, care v-a tradat.
  Doamne-ajuta!

  Apreciază

 14. BUNUL DUMNEZEU SA VA CALAUZEASCA PASII IN TOT CEEA CE FACETI IN NUMELE CREDINTEI SI-A DRAGOSTEI PENTRU HRISTOS ,,,,,,MA BUCUR NESPUS DE MULT CA SANTETI BINE SI ATI REVENIT PRINTRE NOI ,CREDINCIOSII DE RAND ,,,,,SA NE TRAITI PARINTE CA AVEM NEVOIE DE DUMNEAVOASTRA !

  Apreciat de 1 persoană

 15. Vă nulțumim părinte drag, Dumnezeu să vă ocrotească, să vă întărească, aveți un suflet de aur…vă mulțumesc cu iubire și recunoștință pentru toată lumina și dragostea din cărțile dumneavoastră! Slavă lui Dumnezeu că ați dat un semn! Post ușor și binecuvântat și multă mângâiere de la „Doamne”! Vă iubim și vă resoectăm, Dumnezeu să vă înmulțească harul și darul!

  Apreciat de 1 persoană

 16. Dumnezeu să vă ocrotească și de acum înainte!
  E o bucurie mare că ați revenit acasă! E și mai mare bucuria că v-ați întors în mănăstire!
  Părinte, continuați-vă misiunea de a face Binele, de a ajuta oamenii!
  Mulți s-au tulburat la vestea că v-au pierdut pe veci!
  Slavă lui Dumnezeu!

  Apreciat de 1 persoană

 17. Mă bucur nespus sa aflu ca sunteți bine și sper din tot sufletul ca o sa va întâlnesc cândva. Doamne sa va dea liniștea de care aveți acum nevoie și sa va ocrotească mereu.

  Apreciază

 18. Sunt un alt Adam ce a ieșit din Rai afară și caut drumul spre Acasă… Iert ca să primesc Iertarea. Mângâi. Îmbrățișez…Dumnezeu să ne ierte pe toţi, de oriunde şi oricâţi suntem.
  Va iubim, Parinte drag, si ne bucuram nespus sa va stim ACASA !
  Bunul Dumnezeu si maic Domnului sa va ocroteasca si pentru rugaciunile dumneavoastra sa ne miliuasca si pe noi !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s