Gând de gratitudine

106285805_3159718844075706_4920823319790037223_o

 

Fiecare zi este o floare dăruită lui Doamne. Astăzi, din darul lui Dumnezeu, am împlinit vârsta de 35 de ani. Moment de recunoștință pentru darul vieții, pentru părinți, profesori, prieteni, oameni providențiali care au apărut pe Cale…

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați dăruit clipe de bucurie prin mesaje, prin rugăciunile, gândurile frumoase și prețuirea voastră nemărginită. Vă mulțumesc din toată inima pentru dragoste și neuitare! Vă port în suflet și în rugăciuni!

Hristos Domnul să ne dăruiască tuturor ceea ce este de folos sufletului și trupului, spre mântuire. Vă îmbrățișez cu drag pe toți! Bucurie sfântă!

20 de păreri la “Gând de gratitudine

 1. Slava TIe Doamne ! Mi-au dat lacrimile parinte! Cat m-am rugat Domnului sa va tina sanatos si sa va daruiasca Bisericii spre propavaduirea Evangheliei si spre povatuirea noastra ! Cu pretuire, Sarut

  Apreciază

 2. Mulți ani binecuvântați cu Pace și Bucurie Lină de la Hristos Domnul! Maica Domnului să vă ocrotească pururea și să vă umple inima cu Bucurie Ei Cea nestricată!

  Apreciază

 3. Doamne ajută .Mulțumesc lui Dumnezeu că ne mai dăruiește lecții de iubire prin unii slujitori pe care ia ales si pe care ia înzestrat cu darul de a exprima in cuvinte deosebite ceva de care unii avem atâta nevoie:IUBIRE .(de Dumnezeu, de aproapele,de natura,de animale si de ce nu si de noi insine).Doresc si rog pe Bunul Dumnezeu sa i dăruiască sănătate părintelui HRISOSTOM FILIPESCU si să randuiasca sa mai scrie carti si sa fie tiparite impreuna cu cele scrise pâna acum .Daca cineva stie unde sar mai gasi cartile parintelui eu imi doresc foarte mult sa le am ,deoarece toti cei care vand carti spun ca stocul e epuizat sa ma ajute sa le cumpar .Multumesc !

  Apreciază

 4. Sărumana Părinte! Caut inca cărțile Domniei Dumneavoastră si nu se gasesc nicăieri, le-am citit le am cumpărat si dăruit de atâtea ori cand am avut ocazia dar păcat ca nu se mai gasesc de cumpărat astfel de volume, sunt foarte prețioase, daca ati putea sa-mi răspundeți va rog, daca vor reapărea sau nu? Sper ca vor apărea cat mai curând! Doamne ajută Părinte!

  Apreciază

 5. Domnul Iisus Hristos, sa va binecuvinteze cu daruri Ceresti si sa va ocroteasca sub aripa Sa!
  Sunteti un dar de la Dumnezeu Parinte, pentru omenire!
  Lumina sa va însoteasca pretutindeni!
  Sarutmana!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s